Неймар в Реал Мадрид вече е "мисия възможна"


Неймар в Реал Мадрид вече е "мисия възможна"
Снимка: Gulliver/GettyImages

3249 0

За никого не е тайна, че испанският шампион Реал Мадрид винаги е имал интерес към най-скъпия футболист в света Неймар. Сега, когато бразилецът вече е част от тима на ПСЖ, то трансферът му на "Сантяго Бернабеу" не е "мисия невъзможна".

"Белия балет" опита да го привлече през 2013, като изпрати няколко оферти до тогавашния му отбор Сантос. Тогава дори се заговори, че голаджията е очакван в испанската столица за медицински прегледи, но в крайна сметка той се озова в Барселона.

Този трансфер сложи точка на мечтите на "кралския клуб" да вземе звездата на Селесао, но сега на "Сантяго Бернабеу" отново се надяват един ден Ней да облече белия екип.

И колкото и далечен да изглежда един подобен трансфер, добрите новини за Реал са, че двете страни вече могат да се срещнат и да водят преговори. 

Реал Мадрид имал желание да привлече Неймар през 2006 и 2013 година, но и в двата случая без успех. Сега, едвал и президентът на клуба Флорентино Перес ще допусне това да се случи за трети път. 

Притесненията на "Сантяго Бернабеу" са свързани единствено с цената на подобен трансфер. В момента евентуалното закупуване на голмайстора и заплатите му за евентуален договор могат да достигнат 500 милиона евро, че и повече. 

По-рано днес пък капитанът на тима Серхио Рамос направи интересно изказване пред "Cadena SER", като разкри, че Неймар ще бъде приет с радост в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички