Капитанът на Реал хем се застъпи за Роналдо, хем се разграничи от мнението му


Капитанът на Реал хем се застъпи за Роналдо, хем се разграничи от мнението му
Снимка: Guliver/GettyImages

1741 0

Кристиано Роналдо има право да е кисел и да изразява каквито и да е емоции, но хората трябва да са наясно, че това не е срещу неговите съотборници. Подобно мнение изрази капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос, който защити португалеца от критиките, че мисли само за себе си.

“Кристиано се радва на головете на Иско, всеки има своето мнение. Познавам Кристиано от дълго време и знам колко е амбициозен и колко кисел може да се чувства, когато се прибере у дома. Това може да не е най-хубавото нещо, но на него му е позволено.

"Не ме е грижа кой бележи головете. Може и Кейлор Навас да изтича през терена и да вкара гол - няма значение. Вярно е, че Кристиано има различна роля и цели, които преследва, като “Златната топка”, но той ни дава много и не можем да бъдем разочаровани", категоричен беше испанският национал. 

Той обаче даде да се разбере, че не е съгласен с мнението на Кристиано Роналдо, че в момента Реал Мадрид е по-слаб заради продажбата на Алваро Мората и Хамес Родригес.

"Не съм съгласен с него, че съставът е по-слаб. Никой не мислеше така, когато спечелихме Суперкупите (на Европа и Испания). Никой не ни липсва, спечелили сме всичко с футболистите, които са тук сега. Има промени в състава, но едни играчи дават своя принос по един начин, други - по друг начин”, сподели Рамос в интервю за Cadena SER.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички