Неймар отложи заснемане на реклама заради трансфера в ПСЖ


Неймар отложи заснемане на реклама заради трансфера в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2043 0

През последните седмици най-коментираната тема в света на футбола е трансферът на Неймар от Барселона в ПСЖ. Отборът от Лига 1 е готов да плати откупната клауза в договора на бразилеца, която е 222 милиона евро, за да го има в състава си.

Последните новини около евентуалната сделка между Барса и ПСЖ идва от Китай, където Ней е отказал заснемане на реклама, тъй като той и щабът му продължават преговорите с парижани. Журналисти от Goal.com и Eurosport съобщиха в интернет днес следното:

"Заснемане на реклама в Шанхай с участието на Неймар е била прекъсната. От Китай съобщават, че причината за това е, че играчът уговаря трансфера си в Барселона."

"Скъпи фенове, извиняваме се и съобщаваме, че срещата на Неймар с неговите фенове, която бе насрочена за 31 юли, няма да се състои. Неймар и щабът му работят по трансфер на играча и не може да обещае, че ще присъства в Шанхай", съобщиха организаторите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички