Неймар и Меси "се подиграват" на Луис Суарес със своите умения


Неймар и Меси "се подиграват" на Луис Суарес със своите умения
Снимка: Getty Images/Guliver

7040 0

Лео Меси, Неймар и Луис Суарес са най-смъртоносното футболно трио, след като за втора поредна година чупят рекорда за отбелязани голове от трио на един отбор. Уругваецът обаче е обект на подигравки от страна на своите партньори в атака.

Разбира се, става въпрос за приятни закачки между съотборници. Неймар и Меси постоянно се опитват да напомнят на Суарес, че уменията му с топка в крака дори не се доближават до тези на двама от най-добрите дрибльори в света.

АТлетико Мадрид с втори ударен трансфер

"Опитват да ми се подиграват постоянно. Казват ми да използвам едно, максимум две докосвания на топката, като те трябва да са постоянно в наказателното поле", разкри Суарес пред "beIN Sport".

Той добави, че това по никакъв начин не му пречи, защото познава добре уменията си и знае лимитите си. Той призна, че двамата са по-добри от него, особено с топка в крака, но е категоричен, че никога не се обижда на шегите на своите съотборници.

В заключение той добави, че обикновено напуска тренировъчното игрище, когато Меси и Неймар почнат да демонстрират уменията си с топка в крака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички