Бензема: Защо да напускам, след като съм титуляр?


Бензема: Защо да напускам, след като съм титуляр?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1064 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че няма причина да иска да напусне тима, при положение че все още има своето титулярно място в състава. 

"След като съм титуляр в отбор като Реал Мадрид, защо ми е да напускам. В отбора има структура от 6-7 футболисти, които играят заедно от много време. Намираме се в нашия най-добър сезон", заяви французинът. За евентуален трансфер догодина се заговори през изминалата седмица, след като медиите разпространиха новината, че президентът на "белите" Флорентино Перес е решил да се раздели с един от триото BBC – Карим Бензема, Гарет Бейл и Кристиано Роналдо.

"Реал определено е най-добрият тим, в който съм играл, както спрямо броя на трофеите, така и в чисто футболен план. Ние сме силни, защото нямаме обикновени играчи. Няма разлика между футболистите в стартовия състав и резервите", каза още Бензема.

Нападателят коментира и трансферите на Неймар и Мбапе това лято в ПСЖ:"Трансферът на Неймар не ме изненада, но ми изглеждаше странен. Все пак той си има своите собствени причини. Що се отнася до Мбапе, той е много добър играч, но все още е много млад. Трябва да го оставим малко намира".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички