Наставникът на Барселона подсказа дали иска да види отново Неймар на "Камп Ноу"


Наставникът на Барселона подсказа дали иска да види отново Неймар на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

5932 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен коментира дали би приел завръщане на Неймар на "Камп Ноу". Както е известно, през миналото лято бразилецът бе много близо до завръщане, но в крайна сметка остана в Пари Сен Жермен.

Относно желанието му да носи фланелката на Барса Сетиен заяви: "Това е добре. Обичам да гледам и да имам невероятни играчи и ако мога да го гледам всеки ден... Представете си само". 

Както е известно, Неймар напусна Барселона през 2017 година, за да се присъедини към френския шампион Пари Сен Жермен. През изминалото лято се заговори усилено за това, че бразилецът може да се завърне в "лос кулес", но в крайна сметка бе привлечен Гризман от състава на Атлетико Мадрид.

Най-възрастният наставник в Ла Лига претърпя първо поражение с Барса. Каталунците загубиха от Валенсия с 0:2 на „Местая", но се поправиха с убедителен успех над Леганес с 5:0 за Купата на Краля. Барселона приема Леванте в неделя вечер в търсене на задължителен успех. А какво заяви Сетиен относно Меси и клаузата, която му позволява да напусне всяко лято - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички