Нападател на Реал Мадрид: Понякога гледам свои клипове и се чудя какво стана с мен


Нападател на Реал Мадрид: Понякога гледам свои клипове и се чудя какво стана с мен
Снимка: Getty Images/Guliver

5460 0

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович е наясно, че представянето му е далеч от поставени пред него стандарти, но вярва, че може да покаже на какво наистина е способен. Сръбският футболист бе привлечен на "Бернабеу" през лятото, но в малкото време, което получава на терена все още не впечатлява.

"Ще ви кажа как се стигна до трансфера. Получих обаждане от моя агент и ми каза, че имам оферта от Реал Мадрид и смята, че е добра. Полудях, трябваха ми няколко дни, за да асимилирам, че най-големият клуб в света ме иска. Това е клуб, на който не може да откажеш. Случва се веднъж и няма как да е грешка", заяви Йович.

"Има негативна атмосфера, когато хората обсъждат моята форма, но аз вярвам, че ще покажа за какво съм тук. Имам възможността и съм мотивиран да покажа, че залужавам да нося тази фланелка", допълни той и разясни дали е фен на социалните мрежи. "Не особено. Имам само профил в Instagram. Преди бях по-активен, но сега съм съсредоточен единствено върху футбола и искам да върна предишната си форма. Понякога гледам свои клипове в YouTube и се питам какво стана".

Винисиус, който също не играе толкова често, колкото му се иска, но в скорошно интервю талантливият бразилец е бил предупреден за мястото си в Реал (вижте какво разкри той в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички