Мората иска да завърши кариерата си в Атлетико (Мадрид)


Мората иска да завърши кариерата си в Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1638 0

Испанският нападател Алваро Мората заяви, че иска да остане в Атлетико (Мадрид) до края на кариерата си и няма никакво намерение да се завръща в Челси, който напусна през януари, за да се присъедини под наем към „дюшекчиите“ за 18 месеца.

"Наясно съм със себе си и с това, че искам да остана тук. Никога не ми е минавало през мисълта да напускам клуба. Надявам се, съвсем скоро всичко да се изясни – щастлив съм тук и искам да завърша кариерата си в Атлетико“, заяви Мората пред испанския вестник Marca.

"Докато клубът ме иска в редиците си и феновете са щастливи, искам да остана тук. Намерих щастието тук и се намирам точно там, където трябва да бъда“, добави той. Мората преоткри формата си в мадридския клуб след разочароващ период на „Стамфорд Бридж“, отбелязвайки шест гола в 13 мача в Ла Лига, но „сините“ имат опцията да извикат обратно в състава испанския национал след престоя му под наем на „Уанда Метрополитано“.

"Ако зависеше от мен, щях отдавна да съм подписал постоянен договор с клуба, това е, което искам. Направих всичко възможно, за да дойда тук и ще направя всичко по силите си, за да остана в Мадрид", подчерта отново бившият нападател на Ювентус и Реал Мадрид.

Вече стана ясно, че голямата звезда на тима Антоан Гризман напуска. А Кой може да го замести - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички