Момчето, което облече екип на Реал, защото Барса не забеляза любовта му към нея


Момчето, което облече екип на Реал, защото Барса не забеляза любовта му към нея
Снимка: Getty Images/Guliver

4842 0

Оскар Ледесма, приятел на семейството на Педри от Барселона, разказа повече за вече известната история, според която полузащитникът е можел да премине в Реал Мадрид. Ледесма посочи, че скаут на каталунците не е оценил младия футболист и му се е наложило да кара проби в Реал, докато в сърцето му е горяла любов към настоящия му клуб.

"Педри беше много близо до преминаване в Реал. Когато още играеше в Лагуна и започна да привлича внимание, на хоризонта се появиха различни клубове - Депортиво, Атлетико, Виляреал и Мадрид. Скаутът на Барса не го оцени. Тогава те не смятаха, че той е интересен играч", започна приятелят на семейството, цитиран от "The Athletic".

"Мадрид го взе на проби. Педри прекара там една седмица, но имаше силен снеговалеж, така че той направи само няколко тренировки там. Казаха му да остане в контакт, но нищо не се получи. Много е смешно, защото той каза, че не е познал себе си, когато е облякъл фланелката на Реал", допълва Ледесма.

"Всички ние, включително и аз, се опитахме да се свържем с Барселона, за да ги информираме, че момчето отива на проби в Реал, но е влюбен в Барса, но никой не го забеляза", завършва той. През сезон 2020/21 звездата на Педри най-накрая изгря и на 18 години той записа 14 мача в Ла Лига за Барселона, в които вкара 1 гол и даде 1 асистенция. А ето една интересна информация за връзката на Педри с Реал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички