Роналдо тренира здраво за "Ел Класико", дори в почините си дни


Роналдо тренира здраво за "Ел Класико", дори в почините си дни

1773 0

Въпреки че напоследък Кристиано Роналдо изглежда обречен да напусне Мадрид, той продължава да е абсолютният професионалист, който винаги сме виждали. Поредното доказателство за това е, че той тренира непрестанно, за да е в топ кондиция за предстоящото през уикенда "Ел Класико".

След като изкара ден в Лондон, Кристиано се прибра в Мадрид и продължи да тренира, въпреки че имаше допълнителен ден почивка заради болки в коляното.

Според информация на "AS", от всички футболисти, които са получили допълнителен ден почивка, единствен Роналдо се е появил на клубната база, за да тренира преди двубоя.

Единствените други играчи, които са били на "Валдебебас", са Кейлор Навас и Марсело, които работят по индивидуални програми, за да се възстановят максимално бързо от своите контузии.

Добрата новина за Роналдо пък е, че по време на дербито в нападение ще може най-накрая да си партнира с Бензема. Френският нападател е почти възстановен от своята травма и ще може да играе срещу Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички