Можете ли да познаете, кой е единственият отбор в Ла Лига без трансфери през зимата?


Можете ли да познаете, кой е единственият отбор в Ла Лига без трансфери през зимата?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2004 0

Още преди началото на зимния трансферен прозорец, от испанския шампион Реал Мадрид направиха изказване, че в тима няма да бъде привлечен нито един нов футболист. 

Е, Флорентино Перес и останалата част от ръководството на тима изпълниха заканата си, но ще даде ли това резултат? В началото на кампанията се видя, че Реал има проблеми в атака, което може да се докаже единствено със слабата игра на Кристиано Роналдо, без дори да се запознавате с цифрите от статистиката на останалите атакуващи играчи. Най-резултатният футболист в историята на "кралския клуб" бележи трудно и това коства много на отбора.

Всъщност всеки един отбор от по-горната част на таблицата направи сериозни покупки през зимата. Барселона взе Филипе Коутиньо, Атлетико Мадрид вече може да разчита на Диего Коща. Валенсия привлече Лусиано Вието, а Севиля представи Роке Меса. Бетис пък обяви един от най-интересните трансфери, като срещу 20 милиона те привлякоха Марк Бартра от Борусия Дортмунд.

Реал Мадрид обаче не просто е единственият тим в Примера Дивисион, който не е направил входящ трансфер, а е единствеинят отбор, който не е осъществил нито входящ, нито изходящ трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички