Много изненадваща е истинската причина Гризман да избере трансфер в Барса


Много изненадваща е истинската причина Гризман да избере трансфер в Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

4197 0

Френският стрелец Антоан Гризман настоява, че причината да напусне Атлетико (Мадрид), за да се присъедини към Барселона не е печеленето на трофеи. Желанието на играча е било да се научи на различен стил във футбола и затова се е насочил към "Камп Ноу".

"Не напуснах Атлетико нито за трофей от Шампионска лига, нито за повече титли. Напуснах, за да се науча на нови стилове, нови философии във футбола. Да науча различен стил в нов отбор. Атлети също може да спечели Шампионска лига и Ла Лига всяка година", сподели Гризман пред UEFA TV.

Французинът говори за подобряването на връзката си с Лионел Меси и Луис Суарес, както и с адаптирането към новия си отбор. "Трябва да се науча да играя на нова позиция и да се разбирам със съотборниците си. Аз съм доста срамежлив, обикновено не говоря с другите, но всичко идва с времето си. С Луис и Лео започнахме да се разбираме, вече излизахме на вечеря заедно и ще го направим отново. Това, което се случва извън терена може да ти помогне много". Вижте тук доказателството, че Меси и Гризман се разбират вече по-добре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички