Млада звезда на Реал Мадрид предупреди: Не може всеки да играе за най-голямата институция в света


Млада звезда на Реал Мадрид предупреди: Не може всеки да играе за най-голямата институция в света
Снимка: Getty Images

927 0

Младата звезда на европейския футбол - Орелиен Чуамени, направи силни изказвания в часовете преди Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид в събота следобед. 

Битката от 17:15 часа българско време ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, a французинът започва титуляр за "кралете". 23-годишният полузащитник има интересна статистика през кампанията, тъй като е стартирал в общо 11 мача, а Реал е записал 10 победи и реми. 

Силните думи на французина

Той сподели в Испания, че никак не е лесно да се състезаваш за "най-голямата институция в света". Чуамени намекна, че за него нямат значение парите, когато можеш да се състезаваш за "кралския" клуб:

"Мисля, че не всеки играч може да играе в Реал Мадрид. Трябва качество, но трябва и добър манталитет, добро психическо здраве, за да можеш да преодоляваш всичко, което се случва тук. Тук има голям натиск отвън.

Това е най-голямата институция в света, така че каквото и да правиш, трябва да спечелиш и трябва да си подготвен. Бъди човекът, който е роден да бъде тук.

Можете да отидете в други клубове, които да ви плащат повече, но няма да имате това величие, което можете да имате, когато играете за Реал Мадрид", категоричен е Чуамени. 

Следете Барселона - Реал Мадрид НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички