Миралем Пянич от Барселона е с коронавирус


Миралем Пянич от Барселона е с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1626 0

Новият футболист на Барселона - Миралем Пянич, е дал положителна проба за коронавирус. Това съобщиха каталунците за полузащитника, който съвсем скоро трябва да се присъедини от стария си клуб Ювентус и да започне тренировки с новите си съотборници.

Коронавирусът обаче ще осуети тези планове, тъй като босненецът ще изчака още 15 дни, колкото е карантината, преди да поеме към Испания. В съобщението от Барселона се съобщава, че Миралем Пянич е в добро здраве и е изолиран в своя дом. Още през юни месец стана ясно, че Пянич ще премине при каталунците чрез сделка, която може да донесе до 65 милиона евро в касата на Юве.

"Миралем Пянич даде положителна проба за коронавирус след PCR-тест в събота, 22 август, след като усети лек дискомфорт. Играчът е в добро здраве и е изолиран вкъщи. Поради тази причина, играчът няма да пътува до Барселона поне до 15 дни" - гласи съобщението. A какъв съвет даде Роналдо на Барселона относно слуховете за напускането на Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички