Меси след издънката: Няма причина за безпокойство


Меси след издънката: Няма причина за безпокойство
Снимка: Getty Images/Guliver

1546 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси коментира равенството на тима с Атлетик (Билбао) на "Камп ноу". Това 1:1 бе третият пореден мач в първенството, в който възпитаниците на Ернесто Валверде не успяха да вземат победа. "Няма причина за безпокойство. Има много компоненти, в които трябва да се подобрим, но това е само началото на много дългият сезон в първенството. Не бива да допускаме голове във всеки мач. Имаме силен отбор и играчи, затова няма нужда да зависим от нито един играч", коментира суперзвездата след равенството.

Въпреки поредната издънка, Барселона остава лидер в класирането в Ла Лига. Това се случи, след като Реал Мадрид взе само точка в дербито срещу Атлетико и се изравни с каталунците, но заради по-лоша голова разлика не успя да стигне до върха.

Иначе в Шампионска лига нещата за испанския гранд тръгнаха добре, след като в първия мач разгромиха ПСВ Айндховен. Следващият съперник на тима обаче може да им създаде трудности и в този турнир - на 3 октомври, сряда, Барселона гостува на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички