Меси се завърна в Барселона на фона на слуховете за връщане в клуба


Меси се завърна в Барселона на фона на слуховете за връщане в клуба
Снимка: Getty Images

5180 0

Любопитна новина разгласи каталунският вестник "Спорт" на фона на слуховете, че Барселона вече се е свързала с Лионел Меси за евентуално негово завръщане в клуба. Според медията аржентинецът вчера е кацнал в каталунската столица.

Настоящата звезда на ПСЖ е пристигнал в града в около 15 часа. Неизвестно е къде е отишъл след това и какво е правил, но е факт, че това е първото му връщане в каталунската столица, откакто Жоан Лапорта обяви, че има морален дълг пред него.

Часове преди да кацне в Барселона Меси вкара два гола на Клермон при победата с 5:0 в първия кръг на новия сезон в Лига 1. Аржентинецът е решил да прекара в Барселона почивните дни, които клубът е осигурил на всичките си играчи.

Разбира се, присъствието на Меси в испанския град не трябва задължително да означава, че той е дошъл за преговори и ще се върне в клуба. Носителят на 7 награди "Златната топка" живя в Барселона около 20 години, преди да се премести в Париж, а в града има имоти, бизнес, както и много приятели. Ето какво се твърди, че е казало обкръжението му за завръщане на "Камп ноу". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички