Заради честите контузии: Съветват Барселона да не си връща Неймар


Заради честите контузии: Съветват Барселона да не си връща Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

4475 0

От Барселона са били посъветвани да не връщат в редиците си бразилската звезда Неймар. А причината не е трансферната сума, а проблемите на играча с контузии през последните няколко сезона.

След трансфера си в ПСЖ бразилецът е преследван постоянно от трансфери и в двата си сезона имаше проблеми и не изигра всички срещи. Първоначално се смяташе, че контузията в глезена от края на сезона на бразилеца няма да му попречи да участва на тазгодишното издание на Копа Америка, но той така и не бе на разположение за селекционера Тите.

Щабът на Барселона е сериозно притеснен, че костта не е зараснала добре и има вероятно да се счупи отново, ако играчът не реши да се подложи на операция. Неймар играе в Пари Сен Жермен от лятото на 2017 година, след като французите платиха рекордната до този момент трансферна сума от 222 милиона евро. Бразилецът обаче не е щастлив в клуба и иска да бъде продаден. От ПСЖ вече обявиха каква е цената, срещу която ще пуснат голямата си звезда. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички