Меси призна: През 2013-14 обмислях да напусна Барселона

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси призна, че е имало период, в който е искал да напусне клуба и града. Това е било през 2013 и 2014 година, когато аржентинецът си навлече сериозни проблеми с данъчните в Испания, които го погнаха за укриване на данъци.

"Имаше моменти, в които исках да напусна. Когато бях уморен, изтощен от много обстоятелства. Това беше през 2013-2014 година, когато започнаха проблемите с данъчните. Беше много трудно за мен и семейството ми", призна капитанът на каталунците, цитиран от AS.

Лео Меси проговори за загубата, която погуби сезона на Барселона

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси призна, че загубата от Ливърпул в Шампионска лига е объркала и провалила целия минал сезон на неговия тим....

"Има много хора, които не знаят какво е било. Слушат слуховете. Пресата също помогна за това. Мисля, че бях първият с такива проблеми и затова беше толкова трудно. След като се ядосаха на мен, погнаха всички. Най-хубавото беше, че децата ни бяха малки. Имахме много тежък период", допълни нападателят. А каква хубава новина в тази връзка получи аржентинецът наскоро вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!