Меси оглавява идеалния отбор от свободни агенти през лято 2018


Меси оглавява идеалния отбор от свободни агенти през лято 2018

2249 0

Почти всяка година няколко страхотни футболисти са с изтичащи договори и през целия сезон се говори за тяхното напускане. Със сигурност обаче през зимата ще стане много интересно, тъй като редица големи имена ще имат правото да преговарят с други отбори. И този списък е оглавяван не от кой да е, а от Лионел Меси.

Звездата на Барселона все още не е подписал нов договор и, въпреки че не се очаква да напусне, Ла Пулга със сигурност е най-интересният потенциален свободен агент. Веднага след него се нареждат звездите на Арсенал - Месут Йозил и Алексис Санчес.

Друга голяма звезда на Барселона - Андрес Иниеста, също е с изтичащ договор, а в халфовата линия на идеалния отбор от свободни агенти компания му правят Андер Ерера и Хуан Мата.

В защита също има забележителни имена. Джорджо Киелини, макар и на 33 години, е един от най-добрите на своята позиция в света. хуанфран, Миранда и Блинд са останалите защитници, които му правят компания в своеобразния състав. На вратата е Икер Касияс.

На резервната скамейка пък са Рос Баркли, исканият от Барселона Горецка, Франк Рибери и Ариен Робен от Байерн, Златан Ибрахимович, Марио Балотели, Емре Джан и Габи - един наистина страхотен отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички