Барселона ще работи по трансфера на дуо от Висшата лига... и то без пари


Барселона ще работи по трансфера на дуо от Висшата лига... и то без пари
Снимка: Getty Images/Guliver

1943 0

Испанският колос Барселона ще се опита през зимата да договори двама от най-добрите халфове във Висшата лига. Това са Месут Йозил и Андер Ерера, които имат договори съответно с Арсенал и Манчестър Юнайтед до лятото на 2018 година, когато стават свободни агенти.

Както е известно, правилата позволяват футболистите с изтичащи договори да преговарят с други клубове 6 месеца преди изтичането на контрактите им. Така ръководството на каталунците ще се възползва максимално, опитвайки се да уреди два от най-апетитните "свободни трансфера", информира испанският таблоид "Дон Балон".

Ернесто Валверде ще се опита да използва добрите си взаимоотношения с Андер Ерера, за да го убеди да напусне Острова. В момента бившият халф на Атлетик Билбао е неизвергнат в селекцията на Жозе Моуриньо, след като отношенията между двамата изненадващо охладняха в края на миналия сезон.

Трансферът на Йозил е далеч по-труден. Той по всяка вероятност ще напусне Арсенал след края на сезона, но по всяка вероятност ще предпочете Манчестър Юнайтед. Освен това германският национал е бивш играч на Реал Мадрид и със сигурност ще има предвид това, когато избира бъдещия си отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички