Меси обяви какво трябва да направи Барселона за успех в Шампионска лига


Меси обяви какво трябва да направи Барселона за успех в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

5002 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси заяви какво, според него, не достига на неговия тим, за да е по-успешен в Шампионска лига. В два поредни сезона каталунците отпадаха от турнира след тежки загуби, въпреки че в първия мач бяха победили убедително съперника - първо Рома, а след това и Ливърпул. През настоящата кампания Меси и компания ще играят в осминафиналите срещу италианския Наполи.

"Мисля, че това, което ни липсва, е стабилност в играта. Трябва да реализираме на практика възможно най-бързо това, над което работим на тренировките. Трябва да действаме по-надеждно, да не допускаме глупави грешки, каквито правихме през цялата година", заяви аржентинецът, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Да не правим това, което си позволихме в Рим и Ливърпул, където просто им отстъпихме играта. Изглеждаше, че ние се изключваме и тогава става това, което стана. Трябва да обърнем внимание на малките детайли, защото в Шампионска лига всеки детайл има значение. Трябва да се опитаме да постигнем идеал във всичко, за да имаме шанс за победа", допълни суперзвездата. А кои, според него, са най-големите конкуренти на Барселона в турнира вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички