Меси не се появи и на днешната тренировка на Барселона


Меси не се появи и на днешната тренировка на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1537 0

Звездата на Барселона Лионел Меси не се е явил на днешната тренировка на клуба, съобщава AS. Той изобщо не е тренирал с тима по време на подготовката, тъй като искаше да напусне, но вчера обяви, че остава, за да изпълни договора си с клуба.

Испанските журналисти са посетили съботната тренировка на каталунците с надеждата да снимат завръщането на аржентинеца след тежката сага около напускането му, но той не се е явил на базата. Вероятната причина за това обаче не е липса на дисциплина, а спазване на правилника от страна на Меси.

Както е известно, той не направи необходимия тест за коронавирус, през който минаха съотборниците му тъй като не се появи на първата тренировка. Вероятно причината да не се яви и днес е тази, че не е минал теста. Възможно е нападателят да е направил това в домашни условия и след получаването на резултата ще се присъедини към тима.

Утре Барселона има почивен ден, така че завръщането на голямата звезда се очаква да е в понеделник, когато каталунците продължават подготовката си за сезон 2020/21. А кои са големите губещи от оставаето на Меси в Барселона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички