Меси хвали CR7 и хвърли в паника Барселона: Не знам къде ще съм догодина


Меси хвали CR7 и хвърли в паника Барселона: Не знам къде ще съм догодина

1544 0

Голямата звезда на Барселона и един от номинираните футболисти за "Златната топка" за 2014 година Лионел Меси хвърли в паника феновете на клуба си, след като по време на "Галата" в Цюрих заяви, че не знае къде ще играе през следващия сезон.

Както е известно, в момента има сериозни катаклизми в Барселона, като медиите в Барселона анонсираха, че има сериозни проблеми между звездата на тима и треньора Луис Енрике.

"Не знам къде ще играя догодина," обяви Меси на пресконференцията преди церемонията по връчването на Златната топка.

"Не знам какво ще се случи. Дали ще завърша накрая в Нюелс Олд Бойс. Не знам къде ще бъда догодина. Бих се радвал да завърша кариерата си в Барса, а след това евентуално да играя за Нюелс, но никой не знае какво му вещае бъдещето, особено във футболния свят, където нещата се случват светкавично," каза Меси.

"Радвам се, че съм тук за осми път, не е лесно да си винаги сред тримата финалисти," отбеляза аржентинецът.

"Постиженията на Роналдо са невероятни, взе Шампионската лига, вкара много голове, записа рекорди, решаваше мачове. Наистина впечатляващ сезон за него. Разбира се, че бих играл с него, но това е трудно осъществимо," продължи Меси.

"През 2015-та ще се опитаме да спечелим всичко. Ще бъде трудно, ще се борим за титлата, трябва да се опитаме да спечелим Копа Америка, като вицешампиони на Световното, това е много важно за нас, и отдавна не сме взимали този трофей," завърши Лео Меси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички