Мега размяната на лятото между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед?


Мега размяната на лятото между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

17228 0

Неучастието на Гарет Бейл в стартовия състав на Реал Мадрид във финала на Шампионска лига ще увеличи спекулациите за негово напускане, а вестник "Independent" е категоричен, че Манчестър Юнайтед е готов да извади 100 милиона евро, за да върне уелсеца във Висшата лига.

Според източници на изданието, Бейл няма желание да напуска Мадрид, но вече 4-а година остава в сянката най-вече на Кристиано Роналдо. Причината за това са честите контузии, които уелсецът лекува в Мадрид. Един от малкото отбори, заради които Бейл е склонен да напусне, е именно Юнайтед, а Жозе Моуриньо направи опит да го вземе и през миналото лято.

Именно желанието на "червение дяволи" да привлекат фланговия футболист може да отключи трансфера на Давид де Хеа в Реал Мадрид. "Кралете" продължават да напират за испанския национал, но английският гранд е готов да откаже всяка оферта под 100 милиона евро за най-добрия си играч в последните 4 години.

Въпреки това, ако се стигне до реални преговори за Бейл, то Флорентино Перес със сигурност ще се опита да намеси Давид Де Хеа в сделката, което може да доведе до най-скъпата размяна на играчи в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички