Мбапе помага за ключов трансфер, праща Жоао Феликс в ПСЖ


Мбапе помага за ключов трансфер, праща Жоао Феликс в ПСЖ
Снимка: GettyImages

1829 0

Голямата трансферна история през последните 24 часа включва Килиан Мбапе. Припомняме, че ПСЖ го извади от състава му след решението му да не удължи договора си с клуба, който изтича следващото лято.

Докато ситуацията на Мбапе се следи отблизо от Реал Мадрид, градският съперник Атлетико (Мадрид) също може да бъде засегнат от нея, особено що се отнася до играча им Жоао Феликс.

Атлетико и Феликс - големите печеливши?

Феликс призна по-рано тази седмица, че би искал да се присъедини към Барселона, въпреки че сделката ще бъде невъзможна това лято поради финансовите проблеми на шампионите от Ла Лига.

Все пак Феликс може да напусне Атлетико това лято, тъй като друг клуб, който проявява интерес да го привлече, е ПСЖ. Френските шампиони първоначално отхвърлиха възможността за трансфер на португалеца, но ако Мбапе наистина напусне, може да се опитат да го подпишат като заместник, твърди Mundo Deportivo.

Отношенията между Феликс и Атлетико Мадрид са в точка на пречупване, като и двете страни искат раздяла. А това може да се окаже възможно с помощта на Мбапе, който вече тренира с "наказаните" и изгонените от ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички