Марсело все по-силно желае да играе отново с Роналдо


Марсело все по-силно желае да играе отново с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3227 0

Левият бек на Реал Мадрид Марсело иска отново да бъде съотборник на Кристиано Роналдо. Според Tuttosport, бразилският защитник е пожелал да премине в редиците на Ювентус през зимния трансферен прозорец.

Роналдо бе продаден на ,,бианконерите“ през лятото за сумата от 100 млн. паунда, като според италианското издание Марсело може да напусне ,,Сантяго Бернабеу“ за около 53 млн. паунда.

30-годишният футболист се присъедини към тима на ,,белия балет“ през 2007 година и е изиграл 460 мача с екипа на Реал. От клуба нямат никакво намерение да се разделят с един от ключовите си футболисти, а на Марсело му остават четири години от настоящия договор с отбора на Хулен Лопетеги.

РЕАЛ ИЗБИРА МЕЖДУ ДВАМА БИВШИ ИГРАЧИ ЗА НОВ ТРЕНЬОР

Реал се намира в криза, след като не успя да запише победа в последните си пет двубоя във всички турнири. За ,,белите“ предстои мач с Виктория Пилзен у дома в Шампионската лига във вторник и ,,Ел Класико“ с Барселона на ,,Камп Ноу“ в неделя. Този мач ще е изключително странен, тъй като за първи път от много време ще бъде без Кристиано Роналдо, и без Лионел Меси. Ето кога за последно имаше "Ел Класико" без тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички