Ново 20: Реал избира между двама свои бивши играчи за нов треньор


Ново 20: Реал избира между двама свои бивши играчи за нов треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

2815 0

Нов треньор е фаворит да заеме мястото на Хулен Лопетеги в Реал Мадрид, след слабото представяне на отбора от началото на сезона. "Белите" са в серия от 5 мача без победа във всички турнири и в двубоя с Леванте в изминалия кръг съумяха да прекъснат серията си от 4 мача без реализиран гол.

Според "Marca" Лопетеги може да бъде уволнен още днес, въпреки твърденията, че ще му бъде даден шанс да се върне към победите в мача с Виктория (Пилзен) в Шампионска лига. А фаворит към днешна дата е бившият футболист на "белите" Сантяго Солари, който оглавява Кастиля в момента. Той е бил сметнат за по-подходящ кандидат от Антонио Конте и Лоран Блан.

РЕВОЛЮЦИЯТА НА ГУТИ: ЕТО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ, АКО МУ ПОВЕРЯТ РЕАЛ

Според мадридския вестник "AS" президентът на Реал Флорентино Перес обмисля кандидатурата и на друг бивш играч на тима - Хосе Мария Гутиерес-Гути. Ръководството вярва, че той може да повтори пътя на най-успешния треньор в Реал - Зинедин Зидан.

Гути работеше с Реал до 19 години, а сега е част от треньорския щаб на Бешикташ. AS също пише за Солари, но посочва, че клубът не би искал да го вади от Кастиля, тъй като тимът се представя успешно в Сегунда Б.

В дългосрочна перспектива основният кандидат за Реал остава мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино, но той има договор с Тотнъм и смята да си го изпълни. Наскоро стана ясно, че това лято той е получил оферта от испанския гранд, но я е отказал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички