Марсело след поражението от Атлетико: Не аз правя трансферите


Марсело след поражението от Атлетико: Не аз правя трансферите
Снимка: Getty Images/Guliver

1823 0

Крайният бранител на Реал Мадрид коментира ситуацията в клуба след снощната загуба от своя градски съперник Атлетико в мач за Суперкупата на Европа. Бразилецът заяви, че не е негова задача да прави трансферите в клуба, но е доволен от играчите в състава на "белия балет".

Носителите на Шампионска лига загубиха своя първи международен финал от 18 години насам, след като в продълженията на мача допуснаха две попадения в своята врата, които направиха разликата в мача.

Загубата повдигна въпросите около трансферната политика на клуба през това лято. Голямата звезда на тима Кристиано Роналдо напусна в посока Италия, а заместник така и не бе намерен, след като Еден Азар, Вилиан и Неймар бяха сред най-големите имена, спрягани за "Сантяго Бернабеу".

Тибо Куртоа е единствения голям трансфер на "белите" до момента, като той бе сякаш най-маловажен, след като мадридчани разполагат с класен вратар като Кейлор Навас. Останалите играчи, които бяха привлечени, не се очаква да попаднат сред титулярите на Лопетеги този сезон.

Марсело, който също бе свързван с шампиона на Серия А, коментира следното: "Трябва да се фокусираме върху това, което свършихме добре днес. Притежавахме топката, играехме като отбор и се борихме колкото можем."

"Трябва да се настроим добре, защото ни предстои цял нов сезон. Не аз правя трансферите в отбора. За мен съставът изглежда добре. Обединени сме като отбор. Играхме добър футбол до продълженията", добави още Марсело.

"Победителите са тези, които допускат по-малко грешки. Днес не се справихме и ние не искаме да допускаме повече такива грешки, защото те ни костваха трофей", завърши Марсело.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички