Макманаман: Зидан и остаряващият Роналдо трудно ще спрат Барселона


Макманаман: Зидан и остаряващият Роналдо трудно ще спрат Барселона

2059 0

Бившият футболист на Реал Мадрид Стийв Макманаман е на мнение, че Реал Мадрид няма големи шансове да спечели титлата в Испания, съревновавайки се с Барселона.

"Мисля, че Зизу ще стане чудесен треньор. Но фактът, че той трябва да се конкурира с такава Барселона, говори, че ще му бъде много трудно. Освен това, най-добрият играч на Реал с голяма разлика е Роналдо, а той е вече на 31 години. Не знам дали настъпва краят на епохата на неговата доминация", коментира Макманаман, цитиран от Goal.com.

"В същото време Барса става все по-добра и по-добра. Те са събрали голям отбор и на Реал ще му бъде много трудно да се пребори с каталунците в следващите няколко години. Само ако не похарчат един трилион лири. Но сега това е невъзможно, заради трансферната забрана. Но си мисля, че във всеки случай Зидан е страхотен треньор за Реал", каза още англичанинът.

Макманаман игра на "Бернабеу" от 1999 до 2003 г., като записа 152 мача и спечели 8 трофея с "белите", включително два пъти Ла Лига и два пъти Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички