Майорка - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Майорка - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

4369 0

Тази вечер от 22,00 часа Майорка посреща Барселона в мач от 19-ия кръг на Ла Лига. И в двата клуба има доста кадрови проблеми, заради което наставникът на каталунците Шави Ернандес поиска отлагане, но колегата му Луис Гарсия не е съгласен с него.

Заради заразяване с коронавирус Майорка ще бъде без шестима футболисти в лицето на Даниел Родригес, Жауме Коста, Жорди Мбоула, Салва Севиля, Такефуса Кубо и Александър Седлар. Под въпрос е Амат Ндиай.

Положението в Барселона е дори по-лошо - заради вируса Шави не може да разчита на между 8 и 10 играчи - Дани Алвеш, Филипе Коутиньо, Жорди Алба, Гави, Усман Дембеле, Сержиньо Дест, Абде Елзазули и Алекс Балде. Според последна информация доскоро заразените Самюел Умтити и Клеман Лангле са дали отрицателни проби и са попаднали в групата за мача.

Наред с това сред каталунците продължава да има голям брой контузени футболисти в лицето на Серхи Роберто, Мартин Брейтуейт, Мемфис Депай, Ансу Фати и Педри. Капитанът Серхио Бускетс е наказан.

В тази ситуация Барселона не е фаворит в мач, в който почти винаги досега е била. Двата тима излизат на терена като седми и петнадесети в класирането, като каталунците изостават с 1 точка от мястото, даващо право на участие в евротурнирите. Двубоят Майорка - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички