#МахайСеВеднага


#МахайСеВеднага
Снимка: Guliver/GettyImages

2895 0

Хосеп Мария Бартомеу - президентът на Барселона е големият виновник за моментното състояние на отбора, категорични са феновете, които вече поискаха неговата оставка и преждевременни избори за президент на "блауграна".

На привържениците им дойде до гуша от случващото се в клуба, което ескалира с  невъзможността на Бартомеу да задържи човека, който трябваше да поеме диригентската палка от Лионел Меси - Неймар. Черешката на тортата пък беше загубата от Реал Мадрид с 1:3 на "Камп Ноу".

Това обаче са само част от причините в Каталуня да искат раздяла с Бартомеу. Според мнозина, влиянието на "Ла Масиа" е било ограничено по време на неговото управление, а това се доказва и от трансфера на Паулиньо - почти 30-годишен футболист, за когото бяха платени 40 милиона евро, докато играчи като Сампер и Серхи Роберто търкат пейката.

В понеделник феновете на Барселона се организираха в "Twitter" и трендът с искането за оставка на Бартомеу "#BartomeuDimiteYa" (бел. ред. - Бартомеу, напусни веднага") стигна до №1 в Испания и влезе в топ 10 на световните трендове. Освен това социалните мрежи биват залети с призиви за оставка и снимки, правени на Фотошоп. Ето и част от тях:

Не на последно място е подозрението, че Паулиньо е привлечен на "Камп Ноу" заради лични цели на Бартомеу. Повече по темата четете в специалния материал на Sportlive.bg по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички