Мадрид се подигра с Пике и на живо (ВИДЕО)


Мадрид се подигра с Пике и на живо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2532 0

Пристигането на Барселона в Мадрид предизвика куп подигравки към играчите на отбора. Десетки фенове на Реал Мадрид посрещнаха възпитаниците на Ернесто Валверде в опит да ги разконцентрират преди мача, а най-хулени се оказаха Луис Суарес и Жерар Пике.

Както е известно, защитникът не пропуска възможност да се изкаже остро срещу "белия балет" или да се подиграва с клуба, но този път подигравките бяха срещу него. Феновете му викаха "se queda, se queda, Pique" (бел. ред. - остава), визирайки публикацията на бранителя с Неймар, когато обяви, че бразилецът ще остане в клуба.

За Суарес очаквано феновете го оплюха за постоянните симулации в първото "Ел Класико" за Суперкупата. Както е известно, единственият гол за Барса беше дело на Лионел Меси, който вкара дузпа, отсъдена за нарушение срещу Суарес. Нападателят обаче симулира жестоко, като дори нямаше леко докосване от вратаря.

Реваншът между двата отбора е тази вечер от 00:00 часа българско време и може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG. В първата среща Реал Мадрид спечели с 3:1 на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички