Лука Модрич: На много от нашите играчи им липсва мотивация


Лука Модрич: На много от нашите играчи им липсва мотивация
Снимка: Getty Images/Guliver

999 0

Носителят на "Златната топка" за 2018 година - Лука Модрич, сподели впечатленията си от мача на Реал Мадрид срещу Реал Сосиедад, загубен с 0:2. Хърватинът посочи, че някои от съотборниците му не са имали достатъчно мотивация в двубоя.

"Много тежка загуба за нас. Започнахме много лошо в този мач, имам чувството, че на отбора му липсваше мотивация. Въпреки че до изгонването на Васкес имахме достатъчно шансове да вкараме гол", заяви Модрич, цитиран от AS.

В ИСПАНИЯ: РЕАЛ СЕ ГОТВИ ДА ПРОДАДЕ ЛУКА МОДРИЧ

"На всички ни липсва обща цел, а на много играчи им липсва мотивация. Трябва да седнем всички заедно и да обсъдим проблемите, да намерим изход от ситуацията. Това не е нормално, защото много играчи не показват най-доброто от себе си. Но аз ще поема отговорност в този труден за отбора момент, трябва да променим нещата", допълни звездният халф.

Модрич коментира и дискутираната тима за неотсъдена дузпа в полза на Реал. "Несвирената дузпа на Винисиус? Не разбирам за какво ни е тогава технологията ВАР, ако не помага в такива ситуации. Но на първо място трябва да търсим проблемите в себе си", завърши хърватинът.

Наскоро треньорът Сантяго Солари подразни феновете с изказване. Вижте какво бе то в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички