Солари направи любопитно изказване за равенството с Виляреал


Солари направи любопитно изказване за равенството с Виляреал
Снимка: Getty Images/Guliver

1180 0

Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари направи любопитен коментар относно равенството с Виляреал през тази седмица. Според него равенствата не трябва да се подценяват и лично той вижда прогрес в тима.

"Играем мачове от различни надпревари през 4 дни…Най-важно е да задържим енергията, да възстановим контузените и да няма повече травми. Това е значимо. Играчите не са машини. Да играеш в такъв ритъм е тежко. В Ла Лига целта ни е на вървим нагоре – изкачихме се от девето до четвърто място. Искаме да скъсим още дистанцията. Като цяло показваме характер", заяви Солари.

Той също така успокои привържениците на тима, след като заяви, че травмата на Гарет Бейл не е сериозна. Уелският национал получи контузия на прасеца в двубоя срещу Виляреал. Той ще премине медицински тестове, които ще определят до каква степен е сериозна травмата му. Смятаме, че не е нещо сериозно. Днес ще премине тестове и се надяваме съвсем скоро да е обратно в състава", допълни наставникът.

"Целта е да се изкачваме в класирането на Ла Лига. Бяхме наясно от самото начало, че няма да е лесно. Трябва да се борим. Изкачихме се от деветото до четвъртото място. Доволни сме от това, което направихме. Трябва да скъсим още дистанцията", сподели още треньорът. "Белият балет" приема у дома Реал Сосиедад в неделя, като Солари е позитивно настроен относно присъствието на Иско в титулярния състав. ,,Иско е толкова добър футболист, че може да играе на различна позиция на терена. Понякога не става въпрос само за скорост. Може да си ефективен чрез своята креативност, въображение и техника. Всеки играч има различни характеристики", завърши специалистът.

Какви са очакванията за Гарет Бейл и за колко време ще го извади от игра - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички