Лука Модрич доволен от преговорите за нов договор с Реал Мадрид


Лука Модрич доволен от преговорите за нов договор с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

749 0

Договорът на Лука Модрич с Реал Мадрид е до юни 2021 г., но хърватският национал заяви, че преговорите за подновяване на сделката му вървят по правилния път. Полузащитникът на Реал Мадрид прави отличен първи полусезон, като е един от най-добрите представители на "Лос Бланкос" в Ла Лига и Шампионска лига.

"Говоря с Реал Мадрид и подновяването на моя договор върви в правилната посока. Доволен съм от това как вървят нещата, но не мога да кажа повече.", каза Модрич на пресконференцията си преди мача на Реал Мадрид срещу Атлетик за Суперкупата.

"Треньорът ще даде на всички възможности, както винаги е правил. Не виждам никакъв проблем и треньорът със сигурност ще прави ротации". Модрич подчерта, че няма тайна зад способността му да се състезава на елитно ниво на 35-годишна възраст.

"Работя много извън тренировките на клуба и наистина искам да се състезавам и да покажа, че възрастта не е проблем. Не е нужно да гледате на възрастта, трябва да се докажете на терена. Мисля, че мога да продължа на това ниво няколко години".

А кой играч е най- ценният в Реал Мадрид - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички