Шефът на Ла Лига отхвърли обвиненията на Зидан за "снежния ад", в който попадна Реал


Шефът на Ла Лига отхвърли обвиненията на Зидан за "снежния ад", в който попадна Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

769 0

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас, обясни пред RTVE своята версия за противоречивото пътуване на Реал Мадрид до Памплона, което му донесе редица критики миналия уикенд. Тогава "белия балет" имаше куп проблеми и с отиването, и с връщането заради снежната буря в Мадрид.

"Не знам каква информация е имал Зинедин Зидан преди пътуването. Чувал съм толкова много оправдания, които треньорите са давали, когато мачовете не са минали добре, че това е просто още едно", увери президентът. Той също така разкри, че планира да се обади на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, за да изясни този въпрос: „Ще му се обадя, защото изобщо не съм доволен от случилото се“, каза още той.

"Притеснява ме версията, която Реал Мадрид даде. В петък следобед разговарях с техния генерален мениджър повече от 14 пъти. Казах му, че ако види момчетата много нервни, най-доброто нещо, което трябва да направи, е да се върне на тренировъчната база и да се опитат да пътуват на следващия ден, а той каза "не"", разкри Тебас.А кой играч е най- ценният в Реал Мадрид - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички