Хосеп Гуардиола без да иска разкри бъдещето на Лионел Меси?


Хосеп Гуардиола без да иска разкри бъдещето на Лионел Меси?
Снимка: Guliver/GettyImages

8458 0

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се сбогува емоционално с аржентинеца Серхио Агуеро, но може би, без да иска, едновременно с това разкри и бъдещето на друг негов сънародник и според Пеп - бъдещ съотборник на клубно ниво:

"Може би ще разкрия една тайна. Може би той е близо до споразумение с клуба на сърцето ми… с Барселона", заяви наставникът по адрес на Агуеро и след това добави:

"Ще играе редом до най-добрия футболист за всички времена, Меси. Убеден съм, че той ще се забавлява там и може би Барселона ще е по-силен с него".

Твърдението на испанския специалист звучи убедително изказано и на практика означава, че Лионел Меси със сигурност ще бъде в Барселона и през следващия сезон!

"Много го обичаме. Той е много специална личност за всички ни. Не можем да го заменим (Агуеро - бел.ред.). Той винаги е показвал класата си тук", каза още емоционалният Гуардиола.

Същевременно гениалният аржентинец грабна поредната индивидуална награда в кариерата си, която го изстреля еднолично на върха в Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички