Луис Суарес разкри ухапал ли е Демикелис


Луис Суарес разкри ухапал ли е Демикелис
Снимка: Getty Images/Guliver

2263 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес коментира епизода в първия осминафинален мач срещу Манчестър Сити, в който бе заподозрян, че е ухапал защитника на англичаните Мартин Демикелис.

По-рано бе съобщено, че УЕФА няма да наложи санкция на уругваеца, тъй като главният рефер на срещата Феликс Брих не е упоменал момента в доклада си след мача.

Видео показва, че Демикелис слага ръката си пред лицето на Суарес, а нападателят навежда глава към крайника на защитника. Не става ясно обаче ухапал ли е уругваецът съперника или не.

"Инцидент с Демикелис? Има доказателства, че той поставя ръка на гърлото ми. Английските медии винаги търсят нещо, свързано с мен, с което да ми навредят. След като бях дисквалифициран на световното първенство, те постъпиха с мен по-лошо, отколкото с "Барас Бравас" (радикални привърженици в Южна Америка). Това бе най-лошото нещо в кариерата ми. Никога няма да го забравя", заяви Суарес пред уругвайско радио.

Припомняме, че звездата на Барселона получи наказание за 4 месеца без футбол и 9 мача забрана да играе за националния отбор, след като ухапа защитника на Италия Джорджо Киелини при победата на Уругвай на Мондиал 2014. Впоследствие на Суарес му бе разрешено да тренира с Барселона и да взема участие в приятелски мачове.

Случаят не бе първият подобен в кариерата на нападателя - преди това той ухапа Бранислав Иванович от Челси и бившия халф на ПСВ Отман Бакал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички