Луис Суарес даде съвет на Шави за Барселона и отсече: Там се води война


Луис Суарес даде съвет на Шави за Барселона и отсече: Там се води война
Снимка: Getty Images

3225 0

Бившият нападател на Барселона Луис Суарес даде интервю пред "TVE", в което разкри за любопитен съвет, който е дал на бившия си съотборник Шави Ернандес.

Както е известно, каталунците са в упадък и все по-усилено се говори, че старши треньорът Роналд Куман ще бъде уволнен, а феновете на Барса отдавна мечтаят да видят Шави на треньорската скамейка:

"Лично препоръчах на Шави да почака за Барса. От гледната точка на футболен фен, на фона на всичко това, което той стори като играч там, не мисля, че днес, утре или вдругиден е моментът да поема отбора. Шави е умен човек и вижда, че клубът е в затруднено положение, но трябва да изчака за точния момент", смята Суарес.

"Гледах мача срещу Бенфика и като професионалист ме боли да гледам как мои приятели са свели главите надолу. Неприятно ми е, защото имам чувства към Барса, както и към Ливърпул и Аякс", не скри уругваецът.

Луис Суарес си тръгна от "Ноу Камп" с идването на Роналд Куман и сега е на мнение, че в клуба се води война:

"Там се води война, от която страдат самите футболисти. Това напрежение между Куман и Лапорта е вредно за останалите. Не съм забравил как преди година ме отделиха да тренирам самостоятелно. Все едно бях 15-годишното хлапе, което създава проблемите в съблекалнята", припомни нападателят на Атлетико Мадрид пред "Sport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички