Луис Енрике си промени мнението: Да обърнем Юве изглежда по-лесно от това да обърнем ПСЖ


Луис Енрике си промени мнението: Да обърнем Юве изглежда по-лесно от това да обърнем ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

4290 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике изглежда вече се е зредил с оптимизъм три дни след погрома срещу Ювентус. След загубата заяви, че вече не вярва, че отборът може да постигне обрат, но вече е на различно мнение.

"Нямам съмнения във възможностите на отбора. Да обърнем Юве изглежда по-лесно от това да обърнем ПСЖ. Виждам много варианти за реванша. Ако имаме същия късмет като този в Торино, лошо. Ще предприемем нужните рискове, защото няма какво да губим", довери Енрике на пресконференция преди утрешната среща с Реал Сосиедад.

"Не мисля, че футболистите мислят повече за двубоя с Ювентус, отколкото за този с Реал Сосиедад. Нашите шансове в Примера минават през задължителна победа. Една част от феновете ще ни аплодира и подкрепя. Ако искат, нека освиркват мен. Аз няма да сбъркам нито една топка. Зная, че утре ще е деликатен момент за моите играчи. Моля публиката да ги подкрепи", сподели той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички