Вярва ли Луис Енрике, че Барселона може да постигне нов обрат?


Вярва ли Луис Енрике, че Барселона може да постигне нов обрат?
Снимка: Guliver/GettyImages

2220 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике остана изключително разочарован от загубата от Ювентус с 3:0 в първия 1/4-финален сблъсък в Шампионска лига. Специалистът заяви, че този път не вярва в обрата така, както е вярвал след първия мач срещу ПСЖ. 

"Няма никакво значение доколко справедлив е резултатът. През първото полувреме ние изглеждахме крайно безпомощно, сякаш това бе трето полувреме на мача с ПСЖ. Позицията на играчите на терена е изцяло моя отговорност. Ние трябва да действаме с друга интензивност, много по-добра, и срещу такива съперници като Ювентус това може да се случи", заяви Енрике. 

"Сега трябва да мислим за това, което не свършихме както трябва, както и за всичко останало. Сега ми е по-трудно да повярвам в обрат, отколкото беше след първия мач с ПСЖ", допълни още наставникът. 

"Имах чувството, че преживявам кошмар. Това е толкова тъжно чувство, че е трудно да се предаде с думи. През второто полувреме започнахме да действаме по-добре, но и съперникът стори същото. През второто полувреме гледахме много по-добре, но първото не ми излиза от акъла", коментира още Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички