Луис Енрике: Никой не е като Иниеста и това е проблем


Луис Енрике: Никой не е като Иниеста и това е проблем
Снимка: Getty Images/Guliver

1921 0

Треньорът на Барселона Луис Енрике засипа с похвали капитана Андрес Иниеста, който няма да играе в утрешния мач с Ейбар. Срещата е утре от 21,45 часа.

"Никой в нашия състав, нито пък в световен мащаб е като Иниеста и това е проблем. Имам мнопго добри играчи на тази позиция, но никой дори в света не е толкова добър, колкото Иниеста", заяви Енрике.

"Това обаче не променя нашите планове. Нашата цел винаги е една и съща, без значение с какви играчи разполагаме", допълни наставникът. 

В същото време испанското издание Sport разкри, че капитанът на Барселона ще отсъства от игра две седмици, след като от клуба не обявиха продължителността на възстановяването на футболиста след контузията, която той получи в двубоя срещу Реал Сосиедад.

Запитан дали титлата в Ла Лига ще се реши в дуела срещу Реал Мадрид, Луис Енрике каза: "Имаме мач утре. Искате да кажете, че ако спечелим на "Бернабеу" и загубим останалите 18 мача от Примера, ще станем шампиони? Аз мисля, че не". "Очаквам утрешният ни съперник да не пресира високо. Ще бъде трудно". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички