Луис Енрике: Не ни е виновен съдията


Луис Енрике: Не ни е виновен съдията
Снимка: Getty Images/Guliver

991 0

Треньорът на Барселона Луис Енрике отказа да се оправдава със съдията за равенството 1:1 с Виляреал. В срещата имаше доста дискусионни моменти, като най-сериозният от тях бе неотсъдената дузпа за каталунците за игра с ръка на противников футболист в пеналта. 

"Заслужавахме да спечелим, с оглед на играта, която показахме. Смятам, че създадохме повече от достатъчно възможности за гол. Нямам какво да кажа за съдията. Когато си пропуснал толкова много, трябва да се сърдиш само на себе си. Първенството още не е завършило, но битката за титлата ще зависи и от представянето на съперниците и особено на Реал Мадрид. Ние обаче няма да се предадем", заяви наставникът на каталунците.

"Чувствам се точно както след мача с Атлетик Билбао. Трябва да бъдем по-точни в завършващата фаза. Едва се добрахме до точката. Добре че имаме Лео Меси. Трябва да продължим да подобряваме представянето си. Не мога да кажа, че играхме лошо. Същото важи и за мача в Билбао. Играхме задоволително, но резултатите са лоши. Виждам, че отборът има амбиция, но трябва да го показва на терена”, заяви още Луис Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички