Луис Енрике: Беше по-добре да не рискуваме с Меси


Луис Енрике: Беше по-добре да не рискуваме с Меси
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1562 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике сподели, че е доволен от показаното от неговия тим при победата над Атлетико (Мадрид) с 2:1. Енрике коментира и решението да остави Лионел Меси извън титулярния състав, като заяви, че е било по-добре да не се рискува. Аржентинецът не тренира пълноценно с отбора през последните дни, тъй като стана баща за втори път.

"Говорих с Меси, беше по-добре да не рискуваме. Нуждаехме се от него през втората част. Мисля, че и двата отбора искаха победата без никакво съмнение. Смятам обаче, че ние бяхме на много високо ниво. Щом Атлетико ти създаде толкова малко голови положения, значи, че си играл много концентрирано. Играхме силно и в двете фази на играта. Доволен съм", сподели Енрике след мача.

Той коментира и принудителната смяна на Томас Вермален. "Не знаем още каква е контузията на Вермален. Чакаме съобщение от лекарския екип. Винаги е сложно, когато има контузен футболист", добави наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички