Лудогорец засили 100-милионния Бейл към пейката


Лудогорец засили 100-милионния Бейл към пейката
Снимка: Иван Йочев

2355 0

Измъчената победа над Лудогорец e на път да изяде главата на Гарет Бейл. Най-скъпата покупка на Реал може да бъде забита на резервната скамейка. Испанските медии набедиха уелсеца за скатавка. Повод за това им даде статистиката от мача в София. Тя показва, че Бейл не се е мръднал нито веднъж, за да помогне на съотборниците си в защита.

Според "Марка" в съблекалнята също са настроени против играча, за когото бяха платени 100 млн. евро. Лично капитанът Икер Касияс е обявил пред Карло Анчелоти, че защитата е обречена, ако Бейл продължава по този начин.

"Марка" твърди също, че уелсецът продължава да показва ясно нежелание да играе в дясната зона. Анчелоти продължава да го налага там, защото отляво мястото е резервирано на Кристиано Роналдо.

"Треньорът ще трябва да го жертва, ако не иска да се провали. Срещу Виляреал и Лудогорец Бейл бе дупка", отсече и "АBC".

Уелсецът въобще не фигурира и в класацията по "откраднати" от съперниците топки. Лидери там са Модрич и Кроос с по 43, следват Рамос (41) и Марсело с 30.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички