Лоши новини за Реал: Ключов играч пропуска дербито с Атлетико


Лоши новини за Реал: Ключов играч пропуска дербито с Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1391 0

Селекционерът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги получи лоши новини преди градското дерби срещу Атлетико Мадрид през уикенда. Левият бранител на "белия балет" Марсело ще пропусне големия сблъсък, след като получи контузия в последния мач на своя отбор.

Бразилецът бе заменен при тежката загуба на "белите" от Севиля в сряда, след като почувства болки в прасеца. Медицинският екип на "Сантиаго Бернабеу" е определил степента на нараняване на десния крак на бранителя, като са посочили, че играчът най-вероятно ще отсъства за период от две седмици.

Медицинският щаб допълва още, че времето за възстановяване от травмата зависи и от самия играч. Най-вероятно Марсело ще трябва да пропусне и още два мача - двубоят с Алавес от първенството в Испания и срещата с ЦСКА Москва от Шампионска лига.

Това се явява втори проблем пред Лопетеги, който загуби по-рано през седмицата и друг титуляр - Иско. Полузащитникът претърпя спешна операция и ще отсъства от футболните терени в продължение на месец. Дани Карвахал и Алваро Одриосола ще бъдат на линия за "белия балет", а също така Хави Санчес ще бъде повикан към първия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички