Лоши новини за Реал: Иско спешно вкаран в болница, оперираха го


Лоши новини за Реал: Иско спешно вкаран в болница, оперираха го
Снимка: Getty Images/Guliver

2172 0

Лоши новини от последните часове сполетяха ръководството и привържениците на Реал Мадрид. Атакуващият халф на "белия балет" Иско е бил приет по спешност в болница, където е претърпял наложителна операция от апендицит.

Испанецът е почувствал остри болки в областта на корема по-рано днес, а веднага след това е постъпил в болница в Мадрид, където операцията е преминала без усложнения. Полузащитникът най-вероятно ще отсъства от футболните терени в продължение на месец.

Иско рязко отпадна от плановете на селекционера Хулен Лопетеги за утрешния междинен кръг от Примера Дивисион, в който мадридчани ще се изправят срещу Севиля. Интервенцията, през която премина Иско, означава, че той със сигурност ще пропусне и градското дерби с Атлетико през уикенда, а също така остава под въпрос и за голямото дерби с Барселона през следващия месец.

26-годишният халф със сигурност ще липсва на "кралския" клуб, а Лопетеги бързо ще трябва да намери алтернатива на своя креативен полузащитник. За испанеца предстои възстановяване от операцията, за което докторите посочват минимум 2-3 седмици. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички