Лоша новина за Германия преди старта на ЕВРО 2020, Тер Щеген ще се оперира


Лоша новина за Германия преди старта на ЕВРО 2020, Тер Щеген ще се оперира
Снимка: Getty Images

2013 0

Бундестимът получи лоша новина в навечерието на Европейското първенство по футбол - вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген ще се подложи на операция, която ще го извади от сметките на Йоахим Льов за турнира.

Стражът на каталунците ще се наложи да легне под ножа, тъй като има проблем с коляното и няма да успее да се възстанови навреме за Европейското първенство по футбол 2020, което започва на 11 юни и завършва на 11 юли.

Новината бе съобщена на сайта на Барселона, а операцията ще бъде извършена в шведския град Малмьо в четвъртък (20 май). По този начин Тер Щеген ще пропусне и последната среща на своя клубен отбор, но това едва ли ще е голям проблем, тъй като каталунците вече окончателно развяха бялото знаме в борбата за титлата в Ла Лига.

В негово отсъствие, Германия ще трябва да разчита за пореден път на неостаряващия Мануел Нойер, който от дълги години е титулярен избор на Бундестима под рамката на вратата. Освен Тер Щеген и вратарят на Байерн Мюнхен, Йоги Льов има на разположение и Кевин Трап и Бернд Лено!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички