Лопетеги за нападател на Реал: Неговото желание е да напусне отбора, разбираме го


Лопетеги за нападател на Реал: Неговото желание е да напусне отбора, разбираме го
Снимка: Getty Images/Gulliver

2205 0

Новият селекционер на Реал Мадрид Хулен Лопетеги разкри, че 21-годишният нападател Борха Майорал най-вероятно ще напусне "Сантяго Бернабеу" до края на деня - преди да бъде официално затворен трансферния прозорец.

След като в отбора на "белия балет" бе привлечен нападателят на Олимпик Лион Мариано Диас, шансовете на Майорал да попадне сред титулярите на Лопетеги драстично намаля. Мариано, който ще вземе номера на напусналия Кристиано Роналдо, изигра отличен сезон в Лион и със сигурност ще се бори за място в атаката на "белите".

По отношение на Майорал Лопетеги заяви: "Борха сам взе решението да напусне отбора. Това е най-доброто за него и ние напълно го разбираме." Младият нападател е на "Сантяго Бернабеу" от 2015 година, като има изиграни 20 мача за отбора, в които е отбелязал три попадения.

Майорал все пак най-вероятно ще бъде изпратен под наем, за да получи повече игрово време и да натрупа необходимия опит. Испанецът трябва да си намери подходящ отбор до края на деня, ако иска да бъде титуляр по-често през новия сезон. Леванте и Севиля са сред отборите, които имат интерес към нападателя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички