Лопетеги сигурен, че остава след разговор с Флорентино Перес


Лопетеги сигурен, че остава след разговор с Флорентино Перес
Снимка: Guliver/GettyImages

2211 0

Селекционерът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги е уверен, че ще остане на треньорския пост, след като е провел разговор с президента на клуба Флорентино Перес, твърди "Marca". Двамата са разговаряли след изненадващата загуба на "белия балет" от Леванте насред "Сантиаго Бернабеу".

Перес все пак се е срещнал първо с капитана на отбора Серхио Рамос, за да обсъдят какви са проблемите в отбора, твърди още испанското издание. Последвал е разговор между президента и мениджъра, след който Лопетеги е останал с усещането, че ще запази ролята си в клуба - поне в близко бъдеще.

Перес не е споделял публично становище относно работата на Лопетеги и това дали е уверен в неговите качества, но въпреки това испанският специалист е позитивно настроен относно своето бъдеще начело на "кралския" клуб.

Медиите в Испания смятат, че Перес продължава да събира мнения дали трябва да се направи треньорска рокада заради резултатите в последно време. "Белия балет" се намира в трета поредна загуба и пети мач без победа, а също така счупи фрапиращ антирекорд от преди 33 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички